طلاق و تاخير در ازدواج يكی از آسيبهای جدی اجتماعی است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجتالاسلام سعید كرمی، در جلسه تشریح و تبیین طرح ملی کمیته کنترل و کاهش طلاق گفت: یكی از موضوعاتی كه غالباً در صدر توجه و یكی از آسیبهای جدی اجتماعی است، بحث طلاق و تاخیر در ازدواج است.
وی گفت: امروزه میل به ازدواج در جوانان کاهش یافته و آمار طلاق روز به روز بیشتر میشود. متأثر از این دغدغه شورای عالی انقلاب فرهنگی مأمور به تنظیم یك برنامه ملی برای كاهش طلاق شد که این برنامه تصویب و عملیاتی شد.
مدير کل فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در داشگاهها تاکید کرد: برای هر دستگاهی كه در این برنامه مسئولیت دارد نقش و وظایفی تعیین شده است و كمیتهای هم برای پیگیری و اجرای برنامهای ملی تحت عنوان «كمیته ملی كنترل و كاهش طلاق» در شورای عالی انقلاب فرهنگی شكل گرفت و یكی از مهمترین برنامههای این كمیته، الزامی كردن آموزشهای ضمن عقد یا قبل از عقد بود.
كرمی بیان کرد: آنچه كه در برنامه كنترل و كاهش طلاق مصوب شده، ۶ ساعت برنامه آموزشی غیر از بحث زناشویی است. اخلاق، احكام، حقوق، روانشناسی و مشاوره سرفصلهایی هستند كه مصوب شده است كه در بدو آغاز زندگی و لحظه عقد به زوجین آموزش داده شود.
وی گفت: میتوان گفت تنها نهاد است كه به جهت دارا بودن عقبه محتوایی و نیروی انسانی كارآمد در استانها، میتواند این كار را به بهترین وجه انجام دهد.
مدیرکل فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها خاطرنشان کرد: در هر استان دانشگاههای علوم پزشكی متولی آموزش زوجین هستند و دیگر در این بحث با دستگاههای مختلف روبهرو نیستیم.
كرمی ادامه داد: ما در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در وضعیت فعلی آسیبهای اجتماعی بایستی با یك نگاه جهادی وارد شویم و به رفع این معضلات كمك كنیم تا یك الگوی ماندگار شكل بگیرد.
وی تاکید کرد: حقیقتاً اگر روحانیت و نهاد وارد كار نشوند، اتفاقات ناخوشایندی در این عرصه روی خواهد داد. به همین منظور نهاد رهبری در دانشگاهها وارد كار شده است و تفاهمنامه چهار جانبهای بین نهاد، وزارت كشور، شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منعقد شده است.
انتهای پیام/4107/4115/
انتهای پیام/